+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Groepsaccommodatie De Rokende Turf in Reeuwijk is een populaire locatie voor het geven van een Alphacursus als kennismaking met het christelijk geloof. De rust en stilte rond de locatie, zeker in het winterhalfjaar, het vele daglicht en het uitzicht op de plas vormen ideale factoren voor bezinning, ontmoeting, gesprek en gezelligheid.

In het weekend van 20 en 21 november was de Alphagroep van een gereformeerde kerk uit Barendrecht te gast in De Rokende Turf. Het overvloedige licht vanaf de plas en de blauwe lucht prikkelde om anderhalf uur naar buiten, het water op te gaan met een bok. Dit is vaak niet op het laatste moment te regelen. Het verdient de voorkeur om zo´n moment vooraf te organiseren. Maar door de klantgerichtheid van de directie lukte het nu toch de gasten te laten genieten van een korte, inspirerende vaartocht met de open bok.

Ook in de wintermaanden is een korte rondvaart een prachtig onderdeel van een vergadering of groepsweekend in de groepsaccommodatie De Rokende Turf, die heel centraal in het Reeuwijkse plassengebied (Zuid-Holland) ligt.