+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Recent kregen we bij een speciale vaartocht van Watersnip de gelegenheid om een eiland te bezoeken met een bijzondere vegetatie. Daar troffen we veel planten aan die thuishoren op meer voedselarme bodems. Een van die planten was een schitterende orchidee: De gevlekte Rietorchis met vijf bloei aren. Onze gasten genoten van de kleurenpracht van dit unieke beeld.

We zijn blij dat er volgens de maatregelen weer gevaren mag worden. Onze bokken (open motorboten) en grundels (eikenhouten platbodems) zijn klaar voor gebruik. Watersnip biedt vaartochten aan met verschillende thema’s. Zo is er de turfvaartocht, een belevingsprogramma waar je echt het verleden induikt. Met originele gereedschappen wordt met elkaar turf gemaakt, erg leuk voor jong en oud!

Ook de vaartocht ‘over vissen en vogels’ is erg leuk. Hier gaan de gasten “op jacht” naar alles wat schubben en veren draagt. Zelf actief aan de slag gaan kan met ons zeilprogramma. De grundels zijn geschikt voor beginners en ook boeiend voor ervaren zeilers. Voor meer informatie over de verschillende vaartochten die we aanbieden, klik hier.

Een vaartocht is een leuke en geschikte activiteit voor een teamuitje, familiebijeenkomst of andere gelegenheden. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie of wilt u bij ons een vaartocht boeken?