+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Educatie

NME voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs

Sinds 1987 biedt Watersnip buitenlessen aan in het Groene Hart waarin het leren in de praktijk centraal staat. Het leren in de praktijk, buiten het klaslokaal wordt steeds belangrijker in het moderne onderwijs.

Basisonderwijs wordt gegeven in een buitenles van NME

Basisonderwijs

In het buitenschools leren worden allerlei vakken geïntegreerd zoals rekenen, taal, aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en gezondheid. Daardoor leren kinderen bewuster naar hun leefomgeving kijken. Ze gaan allerlei verbanden zien en ontdekken tijdens de buitenles. Wij werken met verschillende thema’s en divers lesmateriaal wat aansluit bij het leerjaar van de klas.

Buitenles wordt gegeven voor voortgezet onderwijs vanuit nme

Voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs wordt de verbinding tussen school, maatschappij en bedrijfsleven steeds belangrijker. Watersnip verzorgt programma’s vanuit deze doelstelling. Leerlingen worden in levensechte praktijksituaties gebracht, zodat  ze daar kunnen leren, onderzoeken en ontwerpen. De lesprogramma’s dragen bij aan beroepsoriëntatie en het kiezen van profielen en studierichtingen.

Buitenles voor zowel basisonderwijs als voor voortgezet onderwijs
Watersnip NME verzorgt een buitenles voor voortgezet onderwijs en basisonderwijs
Tijdens een buitenles gaan de kinderen van het voortgezet onderwijs en basisonderwijs lekker leren
educatie staat voorop bij de nme lessen

Contact

Bent u geïnteresseerd in deze activiteiten? Dan kunt u contact opnemen met Watersnip. Telefonisch via 0182 – 395460 of via het contactformulier.

Actueel

Buitenlessen Grutto succesvol!

Buitenlessen Grutto succesvol!

De buitenlessen van de grutto zitten er weer op. De leerlingen van de basisscholen hebben kennisgemaakt met de grutto's in zijn natuurlijke leefomgeving. Tijdens de lessen hebben ze veel geleerd over deze mooie weidevogel, waaronder welke natuurvriendelijke zuivel we...

Lees meer
Maak kennis met Gerrit de Grutto

Maak kennis met Gerrit de Grutto

Dit is Gerrit de Grutto. Deze prachtige vogel zal de komende tijd opduiken in allerlei weidegebieden in de regio. Tijdens de buitenlessen gaat hij een belangrijke rol spelen. Wij gaan hem volgen op zijn avonturen en uitdagingen die hij onderweg tegenkomt. Doe je mee?...

Lees meer