+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Groepsaccommodatie De Rokende Turf is deze herfst en winter populair als bestemming  voor groepen met een bijzonder doel. Diverse verenigingen organiseren een weekend weg om uitvoeringen en optredens voor te bereiden.

Zo hadden we in Sluipwijk al een brassband en een toneelvereniging te gast die onze accommodatie heel rustig en geschikt vonden om samen muziek en toneelspel te oefenen. Ook kleine en middelgrote zakelijke groepen voor de vergaderruimte waarderen de concentratiemogelijkheden die aanwezig zijn. Dit geldt eveneens voor groepen die elkaar ontmoeten voor bijbelstudie of filosofie, zoals een Alphacursus. Ook zulke groepen weten de weg naar Sluipwijk goed te vinden. Daarnaast zijn er natuurlijk de pure gezelligheidsweekenden van familie en vriendengroepen. Al deze groepen genieten van het uitzicht op het water dat iedere dag anders kan zijn.  Ademloos stil met mistflarden of juist onstuimig en ruig. Met sneeuw op de rietpluimen of zelfs met een ijsvloer waarover schaatsers glijden.

Alle groepen hebben met elkaar gemeen, dat ze er van tijd tot tijd op uit trekken voor een stevige wandeling in het plassengebied of voor een bezoek aan de historische binnenstad van Gouda.

De verkleurende bladeren, de duizenden watervogels op de Surfplas, de blauwe reigers en witte zilverreigers in de weilanden, er is altijd natuur te zien. En…ook in de winter kan er op afspraak gevaren worden tijdens de speciale vaar-wandelprogramma’s van Watersnip. Het tegen zonsondergang met de boot binnenvaren terwijl overal de lichten rond de plaats al aan zijn en er een warme maaltijd wacht, is een onvergetelijke belevenis.

Benieuwd naar onze groepsaccommodatie?