+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Gelukkig mag er steeds meer binnen de nieuwe ‘1,5 meter economie’. Bij elke verruiming van de maatregelen bekijken we uitvoerig wat er mogelijk is voor onze gasten voor onze accommodatie en onze vaartochten. Dit doen we in nauw overleg met de gemeente en de veiligheidsregio.

Vanaf 15 juni is onze accommodatie weer geopend. Hierbij houden wij de 1,5 meter afstand regel als uitgangspunt. Omdat de samenstelling van de groepen die onze accommodatie bezoeken varieert, is het aantal personen dat in onze accommodatie terecht kan wisselend. Bij een groep die uit losse personen bestaat kunnen wij 16 personen huisvesten. Bij groepen die uit verschillende families bestaan zijn er meer personen mogelijk. Wilt u weten wat er mogelijk is? Mail ons dan via het contactformulier of bel naar 0182-395460.

 Ook vergaderen is weer mogelijk in onze vergaderruimte met zicht op het water. Voor vergaderingen geldt een maximum aantal van 18 personen. 

Vanaf heden mogen we vaartochten aanbieden tot 30 personen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Mail dan via het contactformulier of bel naar 0182-395460.

 

Wilt u meer lezen over Watersnip en onze accommodatie?