+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK post@watersnip.info

Over ons

John

In 1987 ben ik samen mijn vrouw Sonja het bedrijf Watersnip begonnen. Dat was heel vernieuwend in een tijd waarin nog vrij weinig aandacht bestond voor de kwaliteit van natuur en landschap. De gemeente gaf ons de gelegenheid in dit werkveld en in het gebouw De Rokende Turf (sinds 1991) te ondernemen. Als directeur-eigenaar is het mijn taak steeds vernieuwende producten en visies te ontwikkelen en om medewerkers te begeleiden en te bekwamen. Meer dan 27 jaar ben ik gesteund door betrokken, gemotiveerde en prettige medewerkers.  Zonder hun werk en (betaalde) inzet kan dit bedrijf niet bestaan en groeien.

Er is steeds sprake van groei van alle delen van het bedrijf. Zelf houd ik me het meest bezig met Watersnip Advies.  De biodiversiteit in het water inspireert mij enorm. Daarnaast werk ik ook heel graag aan het combineren van natuur en voedselproductie op agrarische bedrijven. Daarmee bereiken wij heel mooie resultaten die vragen om verdere toepassing in het Groene Hart en daarbuiten.

Ook het verspreiden van kennis en belangstelling voor wetlands heeft mijn passie. Om daar aan bij te dragen profileert Watersnip zich als Wetland-informatie-centrum. Dit leidt ook tot steeds meer internationale contacten.

 

Andrea

Andrea

Water inspireert mij. Zwemmen, roeien en kanoën zijn mijn sportieve favorieten. Bij Watersnip werk ik als adviseur natuur, landschap en recreatie aan projecten waarbij de relatie tussen water en ecologie centraal staat. Ook voor natuurlijk ingerichte speelterreinen waar kinderen spelen in én met de natuur kunt u bij mij terecht.

 

Brigit

Brigit

Binnen Watersnip houd ik mij bezig met natuurwetgeving en waterkwaliteitsonderzoek. Zoeken naar mogelijkheden om mens en natuur samen te laten leven in voor de natuur zo optimaal mogelijke omstandigheden, vind ik interessant.

 

Fieke

Fieke

Bij Watersnip verzorg ik de materialen voor de buitenlessen en de programma’s voor de overige groepsactiviteiten. In de accommodatie ben ik nauw betrokken bij het onderhoud en de inrichting van het gebouw. Dat Watersnip is gevestigd te midden van het Reeuwijkse plassengebied maakt het werk aangenaam.

 

Lisette

Lisette

De diverse wensen van de gasten vertalen naar een geslaagde bijeenkomst in de accommodatie en/of activiteit gecombineerd met de elementen; natuur, cultuur en ontspanning is één van mijn speerpunten. Het is inspirerend om de communicatie van Watersnip vanuit de drie bedrijfstakken uit te dragen.

 

Meia

Meia

Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie en P&O van Watersnip. Ik vind het een uitdaging om niet alleen op commercieel niveau te denken, maar deze te combineren met aandacht voor het belang van mens en natuur.

 

Ruud

Ruud

Na mijn werk als beroepsmilitair bij de Koninklijke Luchtmacht mag ik mijn opgedane technische kennis en kunde nu inzetten voor Watersnip. Heerlijk om in een bedrijf te werken waar mens en natuur op de eerste plaats staan en om mensen te ondersteunen in een bewustwordingsproces naar de rijkdommen van de natuur voor de mens.

 

Truus

Truus

Bij Watersnip coördineer ik de educatieve programma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs. Ik krijg bij Watersnip de ruimte om natuur en omgeving in alle vormgevingen zo verrassend mogelijk bij de kinderen te brengen.