+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Op 6 september heeft een aantal medewerkers van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk samen met wethouder Oskam de projectperiode Onderhoudsplan Leefomgeving afgesloten.

Tijdens een moment in de vernieuwde Sluipwijkse kerk werd nagedacht over de bereikte resultaten. Daarna ging het team samen met de wethouder aan boord van de bok Rietvoorn van Watersnip. Schipper John van Gemeren voer de groep rond door het plassengebied en vertelde over de geschiedenis van het gebied. Er werd een wandeling gemaakt op de Schuurwerf, een prachtig gaaf natuureiland aan de Achterwetering. Daar werd ook gesproken over het bevorderen van geldstromen naar de sfeerbepalende legakkers en eilanden in de plassen, om deze niet weg te laten spoelen maar te behouden. Een gezellig koffiemoment op het water, de geanimeerde gesprekken én de mooie Hollandse wolkenluchten droegen bij aan een heel geslaagde vaartocht.

De middag werd afgesloten met een barbecue op het terras van De Rokende Turf. Het organiserend comité was heel tevreden over het geboden programma.

 

Wilt u meer lezen over onze groepsactiviteiten?