+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Dit jaar is Nederland erg populair als vakantiebestemming. Er is bijvoorbeeld in het Groene Hart veel moois te beleven en te ontdekken, zoals het Reeuwijkse plassengebied en omgeving. Groepsaccommodatie De Rokende Turf van Watersnip bestaat uit een voormalig schoolgebouw en ligt direct aan het water. Vanuit de centrale ruimte en vanuit de keuken heeft men uitzicht over de plas ’s-Gravenbroek. Er is een heerlijk  zonnig en luw terras op het zuiden. Vanaf de botensteiger kun je zwemmen. Ook voor hengelaars is dit een prachtige spot om te vissen. Een wat groter gezin of een familie kan hier een fijne vakantieweek beleven.

Er is plek voor ongeveer 18 personen. Dit is afhankelijk van eventuele familie- of gezinsverbanden. Het kan dus ook meer zijn. Ook voor een groep sportieve fietsers of kanoërs is De Rokende Turf een ideale basis.

Natuurliefhebbers en vogelaars kunnen in deze omgeving veel moois zien. Het dorpje Sluipwijk, waar De Rokende Turf te vinden is, ligt vlakbij de A12. Mooie kleine steden en dorpen liggen onder fietsbereik: Gouda, Woerden, Hekendorp, Boskoop, Oudewater.

Voor vakantiegangers, die van water en natuur houden, is dit een kans!

 

Wilt u meer lezen over Watersnip en onze accommodatie?