+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

De vergaderruimte van Watersnip is ook in de herst- en wintermaanden een fijne locatie voor uw bijeenkomst zoals een training, teambuilding of workshop. Geniet van het uitzicht en het licht over de plas in de sfeervolle en rustgevende vergaderruimte midden in de natuur in het Reeuwijkse plassengebied. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A12, ligt nabij Gouda en heeft parkeergelegenheid voor het gebouw.

Onlangs verbleef een school uit Amsterdam-Zuidoost in de accommodatie. Zij maakten gebruik van de vergaderzaal in combinatie met een overnachting. In het gebouw is er namelijk ook slaapgelegenheid voor 44 personen.

Watersnip kan een vergaderarrangement samenstellen op maat. Het is mogelijk om de zaal te huren op basis van zelfverzorging maar wij kunnen u ook alle zorg uit handen nemen door de catering voor u te verzorgen. Wij kunnen u bijvoorbeeld ontvangen met (fairtrade) koffie en thee met Goudse stroopwafel. Tijdens de lunch kunt u genieten van een biologische streeklunch en in de middag serveren wij koffie, thee of frisdrank met Groene Hart appelgebak.

Wilt u meer informatie over de vergaderruimte? Neem dan contact met ons op.