+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Zomers vergaderen

De zomer viert hoogtij bij Watersnip aan de rand van de plas. Op de langste dag vergadert Etos in de accommodatie. De uitslaande terrasdeuren staan permanent open bieden een ongehinderd uitzicht op het water. De achtergrondgeluiden van de zingende merel vermengen zich met de stem van de trainer. Van tijd tot tijd klinkt er gelach en dan is het op deze warme zomerdag weer ademloos stil. De stilte van het dorp Sluipwijk draagt bij aan de gewenste concentratie voor een goede vergaderdag.

Het werk wordt van tijd tot tijd onderbroken door een pauze, waarbij de deelnemers even het terras en de steiger oplopen om te kijken naar de historische vaartuigen van Watersnip en van de informele sfeer van rust die het water altijd biedt.

Dit voorjaar ontdekken steeds meer vergadergroepen de voordelen van onze vergaderlocatie, waar werken en ontwikkelen als vanzelf gaan door de inspirerende omgeving midden in de natuur. De voorkeur voor deze locatie komt vaak ook voort uit het feit dat het een centrale ligging heeft vanaf de A12 en goed bereikbaar is. Het is bijvoorbeeld goed bereikbaar vanaf Gouda.

Als dank voor alle hulp ontvingen de medewerkers van Watersnip een mooie bos bloemen.

Benieuwd naar onze vergaderruimte?