+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

De eerste dagen van het nieuwe jaar mogen dan grauw zijn, Watersnip maakt zich al weer op voor een zonnig vaarseizoen. Ruud legt deze week de laatste hand aan de grundels, die in de afgelopen weken in winteronderhoud waren. Het duurt nog even voordat deze prachtige houten zeilboten weer het water ingaan, want zeilen is een echte voorjaars- en zomeractiviteit. Maar wie in de omgeving van Gouda een uitje op het water zoekt hoeft niet te wachten.

Het hele jaar is bij Watersnip een rondvaart of een leuke vaartocht met de bok over de Reeuwijkse Plassen te boeken. Een dagje weg met de familie of vrienden krijgt een bijzondere invulling met een actief programma op het water, zoals een snertvaartocht of een programma waarbij afwisselend gevaren en gewandeld wordt in de mooie natuur rondom de Plassen.

In het winterseizoen is er natuurlijk speciale aandacht voor de vele ‘wintergasten’ binnen het plassengebied, vogels uit het hoge noorden die op de plassen rust en voedsel vinden en daarbij graag in het Zuid-Hollandse wetlandgebied verblijven.

Wilt u meer informatie over vaartochten en zeilen?