+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154, 2811 GK REEUWIJK

Onze gasten kiezen om diverse redenen voor een verblijf in de accommodatie. De ligging direct aan het water, de goede bereikbaarheid, en ook het contact met de natuur van het plassengebied spelen daarbij een belangrijke rol bij deze keuze.

Contact met de natuur ontstresst en inspireert altijd. In de natuur zijn geeft nieuwe energie en laat je schoonheid beleven. Het mooie is ook, dat deze elementen in alle seizoenen te vinden zijn bij Watersnip. In de lente, maar ook op stormachtige herfstdagen en op ijskoude winterdagen. Een “glazen” ijsvloer op de plas achter de accommodatie  is een ervaring op zich. Als het echt flink waait en echt koud is, kan het spatwater bevriezen aan rietstengels, boomtakken of oeverplanten. Dan boetseert Koning Winter prachtige ijssculpturen in de wildste vormen. Als de zon daar dan ook doorheen speelt, weet je vaak niet wat je ziet zo mooi.

Het laten genieten van onze gasten van al deze schoonheid geeft de medewerkers, schippers en gidsen van Watersnip veel voldoening.

Wilt u meer lezen over onze accommodatie, vergaderruimte of vaartochten?